Ακίνητα / Προς πώληση / Karystos Beach Front

Ονομασία: Karystos Beach Front - Οικολογικό πρόγραμμα
Κατηγορία: Εξοχική κατοικία
Τοποθεσία: Κάρυστος, Εύβοια
Για πληροφορίες : T: 210 3316572, sales@geadomisi.gr

Περιγραφή προγράμματος:

ΝΕΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΗ GEA-DOMISI :

Συγκρότημα τεσσάρων βιοκλιματικών και οικολογικών εξοχικών κατοικιών σε οργανωμένο παραθεριστικό οικισμό, με άμεση πρόσβαση στην παραλία.

Παράδοση σε 8 μήνες από την έκδοση της οικοδομικής άδειας.

Χαρακτηριστικά:

Οι κατοικίες είναι ενταγμένες στο φυσικό περιβάλλον και στον χαρακτήρα της περιοχής και μελετήθηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε να διασφαλίζεται ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα, τόσο από τους εξωτερικούς όσο και από τους εσωτερικούς χώρους.

Οι μπαλκονόπορτες συμβάλλουν σε αυτό με την ενοποίηση των εσωτερικών και των εξωτερικών χώρων.

Το συγκρότημα αποτελείται από ισόγειες κατοικίες και η κάθε μια έχει εμβαδόν 60 τ.μ. με επιπλέον υπόγειο (120 τ.μ. συνολικό εμβαδόν) με 2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, σαλόνι με μοντέρνο τζάκι, κουζίνα, αποθηκευτικό χώρο και λεβητοστάσιο. Ο κατάλληλος προσανατολισμός των κατοικιών προσφέρει αυτονομία και ανεξαρτησία στην κάθε μια στην οποία αντιστοιχεί εξωτερικός χώρος 250 τ.μ.

Κάθε κατοικία διαθέτει μοντέρνα πλακάκια και είδη υγιεινής, ντουλάπες στα υπνοδωμάτια, ντουλάπια κουζίνας, κεντρική θέρμανση, ηλιακό θερμοσίφωνα, διαμόρφωση εξωτερικών υπαιθρίων χώρων και κήπου, barbeque, χώρο στάθμευσης. Στο δώμα κάθε κατοικίας υπάρχουν φωτοβολταϊκά πάνελς για ενεργειακή αυτονομία.

Τοποθεσία:

Στον οργανωμένο οικισμό Υπαλλήλων ΠΙΚΠΑ στην θέση Αετός, μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από την πόλη της Καρύστου.

Η απόσταση από τη παραλία του οικισμού είναι μόλις 170 μέτρα.

Φωτογραφίες: